Thursday, January 14, 2010

Champaign <3

Nå er jeg endelig fremme i Champaign, og sitter på mitt bittelille "doorm-room". Flyturen gikk strålende, ingen forsinkelser, ikke noe kluss med bagasje, ikke noe tull ved grensen. Hadde egentlig forventet at Boarder controllen skulle være kjempe skummel, men han fyren som satt der var kjempe hyggelig!

Vi kom hit til Champaign ca kl 0600 i morres, så vi hadde litt problemer med å finne 1. hvor vi skulle og 2. noen folk som var våkne.
Men takket være buss-sjåføren fant vi frem. Han var så hyggelig! Vi var bare 4 stk på bussen, så han kjørte oss fra sted til sted og hjalp oss med å finne ut hvor vi skulle. Han ville ikke forlate oss før han var helt sikker på at vi var på riktig sted.

Etter det falt bare alt på plass. Vi fikk rommene våre, registrerte oss, møtte de andre utvekslingstudentene, og fikk en hel liste med ting og tang vi måtte ordne før helgen.

Utrolig slitne etter dagen ville vi alle sammen bare sove, men vi måtte først finne oss en dyne og pute og sengetrekk og sånne ting, så vi tok bussen til langt-borti-vekkistan for å finne Walmart, for det skulle jo være så fantastisk.
Men vi fant ikke Walmart. Så vi ente opp med å gå av bussen når vi så et kjøpesenter, og håpet på at de hadde noe der. Og joda, det hadde de heldigvis. MEN vi hadde jo ikke peiling på hvor vi var, og noe bussstopp fant vi heller ikke. Og INGEN amerikanere kan nr til en taxi. Absolutt ingen.



Så vi gikk oss bort på første dagen.
Skylder på at amerika ikke har skjønt at å merke bussstopp er en lur ting.



Nå skal vi snart ut og møte de andre utvekslingsstudentene igjen på Joe's for å ta en liten øl. See yah!

1 comment:

  1. Så bra du er kommet trygt fram!!! Gleder meg til å se bilder og høre alt om hvordan det går i det fantastiske landet;) Du må kose deg masse masse masse!! veldig glad i deg, snupps<3

    ReplyDelete

Vil du legge inn kommentar, men ikke registrere deg?
No problem! Bare velg "anonymous" og skriv hvem det er fra :)