Sunday, December 3, 2006

Liv Tønnesøl - verdens skjønneste menneske

Liv Tønnesøl er verdens skjønneste person og lærer jeg har møtt. Kunne alle vært som henne, hadde det ikke vært mange problem igjen i verden. Det skal være sikkert å visst!:)

Hun minner oss stadig om at vi er verdifulle og at vi kommer til å bli lei av ektefellen vår:P (hehe.. høres litt rart ut, men det er bra) På en måte så advarer hun oss mot dagens måte å oppfatte et ekteskap. Det er iallefall min måte å tolke det på.
Som du kanskje vet så er det sinnsykt mange som skiller seg nå til dags. Men det kan da ikke være så utrolig store problemer i alle disse ekteskapene at det ikke kan løses ved en lang og dyp samtale.
Det er litt teit å si, men jeg tror man blir lei av ektefellen sin en gang i livet, og da må man ha stor nok tro på kjærligheten mellom dere at dere ordner det! Ikke gi opp! Selv om det virker å være det enkleste, så tenkt tilbake til hvorfor du falt for akkurat henne/ham. Det er en grunn til at du giftet deg med akkurat denne personen<3

En annen ting Liv alltid snakker om er at man skal takke for alt man har. I går brukte hun et eksempel:
Har du en utrolig dårlig morgen og du er bare grinete, sur og lei, så tenk på alt du har å være takknemlig for. Tenk på hvor heldig akkurat du er!
Tenk på alle vennene du har, som virkelig bryr seg om deg,
tenk på det at du får lov til å gå på skole,
tenk på det at du har tak over hodet,
tenk på det at du har en seng å gå til hver kveld,
tenk på det at du er deg:)

Liv er mitt idol når det gjelder holdninger til livet!
Hun sier faktisk ganske mye fornuftig:)

3 comments:

  1. Hei Tina!! Så gøy at du har fått deg blogg:) Vi har nok mye å lære av Liv ja..men å si ting for ofte kan føre til at ordene mister sin kraft..bare en liten tanke. Men all ære, holdnigner som hennes vokser ikke på trær!

    Elise

    ReplyDelete
  2. Det er faktisk veldig sant at man ikke må si sånt for ofte, men er veldig glad for å fått hørt dem:)

    Kan bli litt mye når hun forteller den samme historien for tiende gang. . .

    ReplyDelete
  3. Husk den lille hemmeligheten hun delte med oss i forrige norsk time. Kan desverre ikke skrive den her, for da blir den jo ikke hemmelig lengre :P hehe..
    Kjempe glad i deg

    ReplyDelete

Vil du legge inn kommentar, men ikke registrere deg?
No problem! Bare velg "anonymous" og skriv hvem det er fra :)